De onvergetelijke groentetuin ontdekken met (h)eerlijk diner

Datum: 01-01-2019 - 01-02-2020
Minimum aantal deelnemers: 10
Maximaal aantal deelnemers: 25
Kosten: € 69,00

Inhoud

Ken je de Kaapse Knoflook, de Ezetha Kapucijners of de Citroen Verbena? Boer Henk teelt deze groenten in zijn groentetuin van ruim 15.000 m2 met nog meer dan 100 bijzondere groenten en/of kruiden. De groente groeien allemaal in de open lucht en de teelt vindt zo natuurlijk mogelijk plaats. Wil je meer weten over hoe deze groenten geteeld worden en hoe je ze kunt bereiden? Bij alle groenten en kruiden staan informatieborden met uitleg over het telen, het gewas en het bereiden. U wordt ontvangen op de Brabantse boerderij met koffie/thee. U proeft iets lekkers uit de groentetuin, dat door boer Henk bereidt is. Boer Henk vertelt hoe hij (h)eerlijke groenten teelt en verzorgt een rondleiding door de (h)eerlijke groentetuin. Er is ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.
Het bijzondere culinaire 3 gangendiner wordt bereidt door een chefkok met vele (h)eerlijke groenten en kruiden uit de tuin van Bijzonder Brabants. De samenstelling van het diner is natuurlijk afhankelijk van het seizoen en bestaat uit soep, hoofdgerecht en een nagerecht. De prijs is inclusief bij iedere gang iets te drinken naar keuze.
Van het diner geniet je op het terras aan de achterzijde van de boerderij aan de groentetuin. Bij slecht weer is het diner in een mooie authentieke ruimte in de oude boerderij.
Naar wens is het arrangement uit te breiden met nog iets te drinken. Ook kunt u potjes kopen met op ouderwetse manier ingemaakte groenten en verse seizoensgroenten.