De onvergetelijke groentetuin beleven met (h)eerlijke lunch

Datum: 00-00-0000 - 01-02-2020
Minimum aantal deelnemers: 10
Maximaal aantal deelnemers: 25
Kosten: € 29,50

Inhoud

Ken je de Rubine, de Sugar Snaps of de Rote Emma? Boer Henk teelt deze groenten in de groentetuin van ruim 15.000 m2 met nog meer dan 100 bijzondere groenten en/of kruiden. De groente groeien allemaal in de open lucht en de teelt vindt zo natuurlijk mogelijk plaats. Wil je meer weten over hoe deze groenten geteeld worden en hoe je ze kunt bereiden? Bij alle groenten en kruiden staan informatieborden met uitleg over het telen, het gewas en het bereiden. U wordt ontvangen op de Brabantse boerderij met koffie/thee. U proeft iets lekkers uit de groentetuin, dat door boer Henk bereidt is. Boer Henk vertelt hoe hij (h)eerlijke groenten teelt en verzorgt een rondleiding door de (h)eerlijke groentetuin. Er is ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen.
Tijdens de bijzondere lunch proeft u gerechten bereidt met (h)eerlijke groenten en kruiden uit de tuin van Bijzonder Brabants. De lunch bestaat uit 2 gerechten, afhankelijk van het seizoen is dat soep, salade gerecht of een/twee bijzonder broodje. De prijs is inclusief twee consumpties naar keuze.
Van de lunch geniet u op het terras aan de groentetuin. Bij slecht weer luncht u in een mooie ruimte in de oude boerderij.
Naar wens is het arrangement uit te breiden met een drankje. Ook kunt u potjes kopen met op ouderwetse manier ingemaakte groenten en verse seizoensgroenten. 
Naar uw wens is de volgorde van het arrangement aan te passen.