Nieuwsbrief

Regelmatig verschijnt onze digitale nieuwsbrief. Hieronder kunt u alle verschenen edities nog eens rustig nalezen.

Nieuwsbrief 13 - januari 2020

26 januari winterwandeltocht - Meer weten over de haverwortel? - Hoe was de Biobeurs? Lees meer.

Nieuwsbrief 12 - december 2019

Bijzonder Brabants Nieuwsbrief december 2019: (H)eerlijke groenten voor kerst - Fermenteren van groenten biedt smakelijke kansen - Joppe Sprinkhuizen van Sillyfox in Veghel, Chef van het jaar 2020. Lees meer.

Nieuwsbrief 11 - november 2019

Bijzonder Brabants Nieuwsbrief november 2019: Op 24 november bijzondere groentetuin ontdekken, inmaken en stamppot diner. Ideeën voor een (h)eerlijk kado, kerstpakket of om zelf van te genieten en Bib Gourmand voor Boompjes en De Beejekurf. Lees meer.

Nieuwsbrief 10 - oktober 2019

Yacon, zoet en weinig calorieën - Nieuw: Dubbele Bellefleur Chutney - Gefeliciteerd Hoeve de Boogaard. Lees meer.

Nieuwsbrief 9 - september 2019

Waar pootte boer Henk de 1e aardappelen? - Met de Beleefweek Limburg de grens over - Ken je de aardappel van de toekomst? Lees meer.

Nieuwsbrief 8 - augustus 2019

Waarom gebruikt Chefkok Jan van Hout (h)eerlijke groenten? Waarom Rodelika wortelen? Druppelslang beschermt groenten voor schimmels. Lees meer.

Nieuwsbrief 7 - juli 2019

Deze nieuwsbrief lees je o.a. 8 tm 12 augustus culinair diner in de groentetuin,  Roseval of Raja aardappel?, Dille beschermt de tuinboon voor beestjes. Lees meer.

Nieuwsbrief 6 - juni 2019

Deze nieuwsbrief lees je o.a. de oogst van de eerste lentegroenten; De ondergrondse waterval op de Peelrandbreuk; Mogelijkheid individueel de onvergetelijke groentetuin ontdekken. Lees meer.

Nieuwsbrief 5 - februari 2019

Deze nieuwsbrief lees je o.a. Petit Posy als wintergroenten; Kerkuilen bij boer Henk; (H)eerlijke ananaskers confituur. Lees meer.

Nieuwsbrief 4 - januari 2019

Deze nieuwsbrief lees je o.a. 365 dagen eten van dichtbij en de onvergetelijke groentetuin. Lees meer.

Nieuwsbrief 3 - december 2018

Deze nieuwsbrief lees je o.a. Het Nationaal School Ontbijt bij boer Henk en (H)eerlijke wintergroenten. Lees meer.

Nieuwsbrief 2 - november 2018

Deze nieuwsbrief lees je o.a. over de Bataten uit de vruchtbare bodem van de Peel, de borrelboontjes ontwikkeld door 2 stagiaires en hoe boer Henk op zoek is naar de Peelrandbreuk. Lees meer.

Nieuwsbrief 1 - oktober 2018

Deze nieuwsbrief lees je o.a. over sojabonen die bij Bijzonder Brabants groeien, de ouderwets ingemaakte groenten die je bij ons kunt verkrijgen en de inspirerende vergaderruimte op onze locatie. Lees meer.